Releaseopmerkingen v9.0.9 – Blog over GPS-tracking


Vorige week hebben we een nieuwe versie uitgebracht en hopelijk zal de upgrade een merkbare impact blijven hebben op uw wagenparkbeheerervaring.

Enkele van de nieuwe functies zijn onder meer het plannen van een wekelijks wagenparkoverzicht, een verbeterd delen van voertuiglocaties, de voertuiglocatiestatus op het dashboard op dezelfde manier als zichtbaar is in rapporten, en nog veel meer.

Laten we een paar van deze verbeteringen even bekijken.

Wekelijkse prestatiesamenvatting

Op de eerste dag van de werkweek ontvangt u dit overzichtsrapport in Excel-bestandsindeling. Dit is een aanvulling op het dagelijkse overzichtsrapport dat u in uw e-mail ontvangt.

Het is een compleet overzicht van uw wagenpark in gebruik, met verschillende prestatiestatistieken die worden gegenereerd met visuele aanwijzingen.

Het rapport bevat een samenvatting van het voertuig- en chauffeursgebruik, afstands- en urengrafiek, chauffeursprestatielijst en gegenereerde gebeurtenissen (waarschuwingen of uitzonderingen), enz.

Dashboardverbeteringen

Voertuig laatst bekende locatie

Vanaf nu ziet u in één oogopslag de laatst bekende locatie van al uw voertuigen. Om de locatie op het dashboardraster weer te geven, klikt u op Menu en kiest u voor Locatie en slaat u de wijziging op.

Daarnaast is er nu de mogelijkheid om de huidige status of status van het voertuig bij te werken, zodat de status zichtbaar is in de verschillende rapporten.

Zou het niet geweldig zijn als uw platformgebruikers gemakkelijk de huidige status van al uw voertuigen op het dashboard zouden kunnen zien?

U kunt status toevoegen, bewerken of verwijderen (‘Beheer’ voertuigstatus) in Instellingen en hetzelfde wordt weergegeven in het dashboard. Update de status op elk gewenst moment vanaf het dashboard.

Als u meerdere wagenparken in bedrijf heeft, kan het een uitdaging zijn om de voertuigstatus dagelijks te controleren. Met een Status Tracker-rapport kunt u eenvoudig de status van elk voertuig op een bepaalde datum of tijd controleren.

Een verbeterd live delen van voertuiglocaties

Tot nu toe was een geldig e-mailadres vereist om de live locatie van uw voertuig te delen. Niet meer.

Om uw voertuiglocatie met een vriend of collega te delen, kopieert u gewoon de gegenereerde link en deelt u deze zonder dat u een geldig e-mailadres hoeft op te geven.

U kunt ook een gewenste duur kiezen uit de vervolgkeuzelijst om een ​​tijdslimiet in te stellen voor welke locatie moet worden gedeeld.

Melding voor openstaande problemen

Niet-bewaakte of lang openstaande problemen met betrekking tot uw voertuigen zijn altijd een hoofdpijn voor u als wagenparkeigenaar en het is een vervelende taak om dit bij te houden.

We hebben een nieuwe functie bedacht in de nieuwste versie om waarschuwingen in te stellen voor openstaande problemen. U kunt ervoor kiezen om na 7 dagen, 14 dagen of een maand na de opgegeven vervaldatum een ​​waarschuwing te ontvangen om een ​​probleem op te lossen.

Verbeteringen in Service & Onderhoud(Overzicht)

Als u in één oogopslag alle kritieke informatie over uw vloot zou kunnen zien, zou dat altijd een voordeel voor u zijn.

Als u bijvoorbeeld meerdere voertuigen heeft, zal het een grote uitdaging zijn om de geldigheid van het geschiktheidscertificaat of de verzekering van uw voertuig één voor één te verifiëren.

Als oplossing voor dit probleem helpt de nieuwste functie in de module Service en Onderhoud u om meerdere informatie (grafische weergaven) in één oogopslag te bekijken, namelijk:

  • Verlopen wagenparkdocumenten (afgelopen 30 dagen)
  • Servicebedrag verschuldigd
  • Aankomende verlenging van vlootdocumenten (volgende 30 dagen)
  • Serviceherinneringen verschuldigd
  • Verlopen onderhoudsherinnering (afgelopen 30 dagen)
  • Aankomende ferviceherinnering (komende 30 dagen)

We hopen dat de bovenstaande verbeteringen uw vlootactiviteiten aanzienlijk verbeteren. We blijven ernaar streven om de week meer updates uit te brengen.

Deel uw opmerkingen en suggesties naar support@avlview.com

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Squaremelon.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart