Waarom investeren in een voertuigvolgsysteem?


Een GPS-voertuigvolgsysteem is een goede manier om de werking van uw wagenpark effectief te beheren. Hier zijn enkele voordelen die het kan bieden als u investeert in het volgen van voertuigen.

Figuur 1 Geoptimaliseerde route op de kaart

Het verbetert de route-optimalisatie en het beheer van de bedrijfskosten, vergroot de zichtbaarheid van het wagenpark, verlaagt de brandstofkosten, verbetert het chauffeursbeheer, enzovoort.

Als u een wagenpark bezit, moet u taken en prioriteiten in uw team coördineren om een ​​efficiënt en effectief wagenparkbeheer te garanderen.

Stelt u zich eens voor dat uw chauffeur op een bepaalde tijd en plaats op zijn voertuig moet wachten om passagiers of vracht van het depot op te halen. En als dit gedurende de dag herhaaldelijk gebeurt, leidt dit niet alleen tot tijd- en geldverlies, maar ook tot ongemak voor alle betrokkenen bij uw bedrijf.

Waarom volgt u uw voertuigen?

Laten we, voordat we de verschillende beschikbare GPS-voertuigvolgsystemen overwegen, een paar redenen overwegen waarom u er een zou willen gebruiken.

Een van de belangrijkste vragen die u zichzelf kunt stellen wanneer u een GPS-voertuigvolgsysteem overweegt, is: “Waarom heb ik het nodig?”

Waar is uw voertuig nu?

Het is verleidelijk om te denken dat het antwoord voor de hand ligt: ​​u wilt toch weten waar uw voertuig is?

Maar er zijn veel andere redenen om te willen weten waar uw voertuigen naartoe gaan en hoe lang ze op elke locatie blijven, waaronder:

  • Klanten verliezen door niet tijdige leveringen
  • Per ongeluk goederen/pakketten naar het verkeerde adres sturen
  • Het opsporen van vermiste chauffeurs die mogelijk bedrijfswagens voor persoonlijk gebruik gebruiken
  • Weten wanneer uw chauffeurs pauzeren of lunchen op het werk
  • Uitzoeken of ze de door jou toegewezen snelheidslimieten overschrijden of te snel rijden voor de omstandigheden van de route.

Analyse van het rijgedrag

Fig. 2 Analyse van het rijgedrag

Verliest u klanten door het niet tijdig bezorgen van goederen/pakketten? Kost het uw chauffeurs meer tijd dan verwacht om zich aan een opdracht te binden?

U wilt weten of uw chauffeurs uw vooraf geplande routes volgen en vrij nemen van het werk dat u aan hen hebt toegewezen.

U wilt zien of ze bedrijfswagens gebruiken voor persoonlijk gebruik of rekening houden met ongeautoriseerde zones tijdens werktijden.

U wilt weten of ze onnodige tussenstops maken langs hun routes, waardoor ze brandstof en tijd verspillen.

En het allerbelangrijkste: u wilt te allen tijde weten waar uw voertuigen zijn, zodat uw team zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn wanneer er moet worden geleverd en zendingen moeten worden opgehaald.

Hoe nuttig zijn de gegevens van het GPS-voertuigvolgsysteem?

Maar hoe zorg je ervoor dat al deze gegevens juist zijn? Hoe zorg je ervoor dat alles correct wordt gelogd?

Hoe weet u of er een ongeval of ander probleem met een van uw voertuigen is geweest?

Dagelijks overzichtsrapport
Afb.3 Dagelijks overzichtsrapport

Als deze vragen u bekend in de oren klinken, is dat waar GPS-tracking om de hoek komt kijken: real-time informatie over wat elk voertuig op een bepaald moment doet (en wanneer).

Uw vlootoperatie verandert en evolueert voortdurend; het is tijd om op zoek te gaan naar een GPS-voertuigvolgsysteem.

Daarom hebben we AVLView gemaakt.

Het is een GPS-voertuigvolgsysteem dat op internet of mobiel werkt en u kan helpen uw wagenpark effectief te beheren.

Het is geen geheim dat transport een van de meest essentiële onderdelen van het bedrijf is. Er wordt gezegd dat het hebben van een wagenparkbeheersysteem een ​​van de beste manieren is om de algehele efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren.

Abonneer u vandaag nog op het AVLView-trackingplatform!

Met goed management komen betere resultaten voor uw bedrijf. Laat ons u helpen om vandaag nog aan de slag te gaan met een GPS-voertuigvolgsysteem!

Neem contact met ons op voordat u investeert in het volgen van voertuigen!

We hebben duizenden tevreden klanten over de hele wereld!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Squaremelon.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart